Fillpak TTC

Leikkurilla varustettu Fillpak TTC sopii suuremmille volyymeille, joissa pakkaaminen tapahtuu useissa eri pisteissä, kuten maahantuojat ja varaosien toimittajat. Asentamalla laite erikseen jokaiseen pakkauspisteeseen vältetään turha ja aikaa vievä materiaalin hakeminen.  

Laite voidaan kiinnittää pakkauspöytään tai käyttää lattiatelinettä. Pyörivä varsi mahdollistaa käytön molemmin puolin pakkaustasoa. Pienikokoinen Fillpak TTC on nopea (1,4 m/s). Nopeuden mahdollistaa laskostettu paperi. Yhdestä nipusta paperia saadaan 1,5 m2 täytettä. Paperinippu on kevyt ja vaivaton vaihtaa.

FillPak TTC muokkaa voimapaperin pehmusteeksi, joka on muodoltaan tehokkain ja edullisin tapa täyttää tyhjä tila pakkauslaatikossa. FillPak TTC on nopea, helppokäyttöinen ja pölytön, ympäristöystävällinen materiaali on 100 % kierrätettävää.

FillPak TTC sopii pienen kokonsa ansiosta erinomaisesti tiloihin, joissa on useampi pakkauspiste. Vakiotoimitukseen kuuluu pöytäasennusteline ja jalkapoljin. Lisävarusteina saatavana lattia-asennusteline tai -jalusta, toinen jalkapoljin sekä rullarataan asennettava polvikytkin.


Yhteensopiva paperi Fillpak TT paperi
tilauskoodi 5088
paino 
50 g/m2
pituus 
500 m
määrä 48 rl/lava

Scroll to Top

Pyydä tarjous