Kokonaisratkaisut

Suunnittelemme toimivan kokonaisratkaisun


Usein pelkkä laatikko ei riitä. Suunnittelemme tuotteellesi laatikon tai kontin lisäksi tarvittavat sisäosat ja mahdolliset vaimentimet.

Optimoimme tarvittavat vaimenninmateriaalit juuri sinun tuotteellesi sopivaksi. Emme ole sidoksissa mihinkään yksittäiseen materiaaliin vaan voimme valita kuitupohjaiset (aaltopahvi, PadPak) tai muovipohjaiset vaimentimet (EPS, EPE, EPP, PE)

PadPak ja FillPak

ovat kuitupohjaisia pakkaustäytteitä, joilla vaimennus ja tuenta on helppo tehdä painavillekin tuotteille.

Kuormalavat

Toimitamme myös erikoismittaiset kuormalavat. Vaneriset tai uunikuivatut KD-leimatut puulavat on suunniteltu erityisesti vientitoimituksiin.

Solumuovi

on erinomainen pakkausmateriaali herkästi rikkoutuville tuotteille. Pakattavan tuotteen varastointi ja kuljetusolosuhteiden mukaan valittavissa seuraavat vaihtoehdot:

EPS - paisutettu polystyreeni
EPP - paisutettu polypropeeni
EPE - paisutettu polyteeni

Pe-vaimennin

on edullinen tapa suojata herkät tuotteet iskuilta ja tärinältä. Materiaalivaihtoehtoja on runsaasti - myös antistaattisena. Työkalukustannukset ovat alhaiset. PE-LD kierrätetään 04-luokassa.

Kuituvalos

Puukuidusta tai keräyskuidusta valmistettu kuituvalos vaimentaa tehokkaasti iskut ja tärinät. Kevyt ja kestävä vaimennin on muotoiltavissa muotin avulla tuotteen vaatimusten mukaan.

Scroll to Top