PackSynergy

EUROOPAN JOHTAVAN PAKKAUSTOIMIALAN VERKOSTON JÄSEN

PackSynergy: Eurooppalainen pakkausalan ammattilaisten verkosto

Euroopan johtavana pakkaustoimialan verkostona Packsynergy yhdistää paikalliset pakkausalan ammattilaiset sekä tehokkaat tavarantoimittajat valtioiden rajoista riippumatta.

Menestyksemme perustuu yhteisiin arvoihin, jotka edistävät jäseniemme välistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta kunnioittaen samalla heidän itsenäisyyttään. Jäseniämme yhdistää eurooppalainen ajattelutapa juurtua vahvasti paikallisille markkinoille.

PackSynergy luo pienille ja keskisuurille yrityksille yhteyden Euroopan markkinoille, se edistää tiedonvaihtoa yhteistyökumppanien välillä sekä mahdollistaa yli 20 paikallisen pakkausalan ammattilaisen strategiset yhteishankinnat. Vahvan tuotemerkin, selkeän kasvustrategian sekä sitovan arvomaailman ohjaamana PackSynergy takaa jäsenilleen aktiivisen tuen ja kannustuksen tulevien haasteiden kohtaamiseen.

Tämä hyödyttää myös Sinua, asiakkaamme: PackSynergyn jäsenyrityksissä yhdistyy pienten yritysten palvelun laatu kansainvälisessä kokoluokassa, erinomainen tieto paikallisista markkinoista sekä eurooppalainen suorituskyky, luotettavuus ja innovatiivisuus.

FAKTOJA PACKSYNERGYSTÄ

PackSynergy-verkosto kasvaa jatkuvasti ja tällä hetkellä verkostoomme kuuluu 20 paikallista pakkausalan toimijaa. Vahva läsnäolomme 19 eurooppalaisella markkina-alueella antaa jäsenillemme mahdollisuuden toimia yli valtiorajojen sekä hyötyä säännöllisesti keskinäisestä tiedonvaihdosta.

paikallista toimijaa
0
maata
0
varastoalue
0
työntekijää
0
liikevaihto
0 milj. €
markkinoilla
0 vuotta
lavapaikkaa
0
tuotenimikettä
0

KESTÄVÄT TUOTTEET JA KORKEA LAATU

ESIMERKKINÄ SPEEDBOX-PIKALAATIKKO

Nerokkaasta taittolaatikosta suuryritysten täydellisiin pakkausratkaisuihin: PackSynergyn Speedbox-pikalaatikko on tästä hyvä esimerkki. Speedbox-pikalaatikko, joka on 85% nopeampi koota kuin perinteinen pahvilaatikko, säästää aikaa ja rahaa – sekä hermoja.

Liimanauhasuljenta sekä repäisynauha mahdollistavat ihanteellisen käyttökokemuksen, samalla kun tuplapohja sekä päällekkäiset sisä- ja kansiläpät tarjoavat maksimaalista kestävyyttä.

Packsynergy edustaa KESTÄVIÄ TUOTTEITA, joiden ansiosta jäseniemme asiakkaat ovat tyytyväisiä ympäri Euroopan.

SPEEDBOX-PIKALAATIKKO LYHYESTI

PACKSYNERGYN HYÖDYT

TUOTTEET

Laadukkaat tuotteet
Yhteisostojen ja johtavien maailmanlaajuisten valmistajien ansiosta voimme tarjota korkealaatuisia tuotteita sekä järjestelmäratkaisuja kilpailukykyisillä hinnoilla. Tästä hyötyy sekä jäsenemme että heidän asiakkaansa.

INNOVOINTI

Tieto pääroolissa
Teknologia, materiaalit, kestävä kehitys – pakkausalasta on tullut yhä monitahoisempaa. Koskaan aiemmin ei ole ollut yhtä tärkeää pysyä kehityksen mukana ja toimia aktiivisesti markkinoiden uudistajana. Tukkukauppiaiden ja tavarantoimittajien intensiivisen tiedonvaihdon ansiosta PackSynergy varmistaa, että pysyt alasi eturintamassa.

KUMPPANUUS

Laadukas palvelu
Yhdistämällä paikalliset pakkausalan ammattilaiset eurooppalaiseen verkostoon PackSynergy mahdollistaa omistajiensa johtamien PK-yritysten kilpailukyvyn suurten kansainvälisten toimijoiden keskuudessa. Myös asiakkaat pääsevät nauttimaan näistä samoista hyödyistä – ostovoimasta, innovaatioista, joustavuudesta sekä kyvystä tehdä tavaratoimituksia ympäri Euroopan – säilyttäen samalla edun suorasta yhteydestä paikallisiin pienyrityksiin.

Scroll to Top